Vissza

Herrmann márkaszerviz megváltozott !


Ebben a régióban üzembe helyezett és üzemeltetett Herrmann gyártmányú ultrahangos berendezések műszaki támogatását HARDSONIC Bt. keretében Naszódi György végezte és felügyelte 2003-tól 2020-ig. Személy szerint 31 éve foglalkozik ultrahangos berendezésekkel műszaki és alkalmazástechnikai területen. A Herrmann Ultraschalltechnik GmbH-val közel 20 éve kötött együttműködési szerződés keretében végezte a garanciális és garancia időn túli képviseleti és szervizes feladatokat. Több évtizedes szakmai tapasztalatára támaszkodva ( amit több élvonalbeli, európai és tengeren túli ultrahang gyártóknál szerzett ) segíti a tisztelt Felhasználókat, a berendezések folyamatos üzemeltetésében. A Herrmann ultrahangos egységek, elemek beépítését, a célgépek tervezését, kivitelezését a Hardsonic Bt. is segíti/végzi Magyarországon. Ugyan nem kizárólagossággal, de a leg közvetlenebb rátekintéssel, alkalmazástechnikai tapasztalattal.

2020-tól a Herrmann Ultraschalltechnik GmbH. által gyártott berendezések szervizét és képviseletét a Herrmann Ultrahang Kft. vette át.


Elma márkaszerviz


Az ELMA gyártmányú labor és ipari mosók szervize, gyári műszaki és alkatrész támogatással.


Márkafüggetlen berendezések szervize


A Magyarországon üzemelő ultrahangos berendezéseket részegységeket a rendelkezésünkre álló eszközeinkel és a közel 40 éves szakmai tapasztalat segítségével "megpróbáljuk" üzemképes, termelésre alkalmas állapotban tartani. Sok európai és tengeren túli gyártóval állunk kapcsolatban, akik alkatrészek beszállításával és műszaki tanácsadással segítik munkánkat. Így olyan esetekben is tudunk segítséget nyújtani, amikor az illető gyártó nem rendelkezik képviselettel Magyarországon. Természetesen csak "korlátozott szervízben", szonotróda és hegesztő ülék gyártásában, valamint alkalmazástechnikában tudunk segítséget adni ezekre a berendezésekre. Új projektek megvalósítását hegesztés területén 2022 április 01-ig csak és kizárólag Herrmann Ultraschalltechnik gyártmányú ultrahangos berendezésekkel, részegységekkel oldjuk meg, tisztítási területen pedig ELMA és KLN részegységekkel. Természetesen Önök ezzel jogosultá válnak pl. a Herrmann gyári szervíz szolgáltatásaira: budaörsi székhelyű szervíz, konszignációs raktári alkatrészek, speciális esetekben az alkatrészek 24-48 órás szállítása közvetlen a német anyavállalat raktárából, csere részegységek kölcsönzése a javítás idejére az üzemszünet minimalizálása céljából.

Általában a legjobb megoldás, a magyarországi képviselettel és márkaszervízzel rendelkező berendezés beszerzése és üzemeltetése, mint pl. a Herrmann hegesztők az ELMA és a KLN tisztítók.